Blogindlæg

En fodboldklub er ikke bare en klub i Sierra Leone

Når du kommer til Afrika og møder en knægt, der løber rundt på noget, som ligner en pløjemark, og han har en bold med sig, kan man godt blive betaget af det syn. Det er lige præcis hvad der sker, når du vælger at sponsorere FANT – som er en NGO organisation, der er startet op af blandt andet Erik Rasmussen – tidligere superligatræner for hold som AGF og FC Midtjylland.

I Sierra Leone er der en række af klubber, der lige nu nyder godt af at danske virksomheder har valgt at støtte dem. Det betyder nemlig at der bliver råd til rigtige fodboldbaner, de kan få bolde at spille med, de kan få træningstøj, rent vand og mad til træning og kampe.

Din virksomhed styrker sin CSR profil som sponsor

Din virksomheds CSR profil bliver vigtigere og vigtigere – og vælger du at styrke den ved at sponsorere et hold igennem FANT, er det et godt skud fremad. Det er muligt at købe hele hold, du kan vælge at få et foredrag med Erik Rasmussen, og du har mulighed for at støtte specifikke opgaver, så det hele bliver bedre fodboldmæssigt i Sierra Leone – hvor et af formålene er at skabe social forandring igennem sporten.

Landet har været hårdt ramt af borgerkrig, det holder dog ikke folk med amputationer fra at spille fodbold, og det er netop den livsglæde og lyst til at give mere fra sig, der er meget kendetegnene ved FANT – for det er netop et af de formål FANT har, at skabe lokale ledere af foreninger, der kan gå forrest og skabe gode fodboldhold, at få opbygget en god turneringsform og kreere et stærkt fællesskab.

Vælger du at sponsorere FANT – er du godt i gang

Fodboldturneringer på dansk jord, rejser til Sierra Leone for at se fremskridtet under FANT’s vinger – bliv ejer af et fodboldhold eller flere, ja mulighederne er mange, og sådan er det med FANT.

Skab social forandring igennem fodbold, sport og leg – for en bedre fremtid i Sierra Leone. Få samtidig dit eget fodboldhold, hvor du vil blive opdateret løbende, og oplev en udvikling du sjældent har set.

Meget mere er på vej fra FANT – Football for A New Tomorrow.

Jeg vælger at støtte FANT – gør det samme – kom i gang allerede i dag

Mvh
Carsten Christensen
CRC Scriptor

Skriv en kommentar