Blogindlæg

Første kvartal 2013

Det første kvartal er nu ved at gå på hæld, og sikke en start på året, der har budt på mange spændende opgaver og lidt over en fordobling af omsætningen i forhold til første kvartal i 2012. Der er ingen tvivl om, at jeg er kommet godt fra land og derfor vil jeg også allerede her komme med en tak til mine trofaste kunder, nye kunder og andre forretningsforbindelser – TAK skal I have.

Hvilke type opgaver laver jeg

Når der bliver sagt tekst findes der jo en lang række af forskellige opgaver, det er muligt at udføre, og hvilke opgaver laver jeg så? I første kvartal i år har der været en lang række af produkttekster, der har fyldt godt i ordrekurven, og så har jeg haft lidt flere forskellige seo-tekst ordrer, hvor det handler om at ramme en bestemt keyword density og lave tekster, som fungerer til web.

Med min salgsbaggrund, der strækker sig over 13 år, har jeg indgående viden om segmentering, valg af ord og ordstillinger, hvornår der skal spilles på følelser, om det skal være mere faktabaseret og hvordan du får et produkt til at fremstå godt. Nogle af de helt basale ting, er selvfølgelig også på plads, og det er blandt andet:

  • Brug aldrig billig og kvalitet i samme sætning – det hænger simpelthen ikke sammen. Her er der meget mere fornuft i at bruge kvalitet til lave priser – som giver en større troværdighed.
  • Hvem henvender produktet sig til – det er altid en grundregel – er det til børn, pige eller dreng, mand eller kvinde, familier – en produkttekst skal altid henvende sig til den rigtige beslutningstager, så får du med stor sandsynlighed flere konverteringer.
  • Bulletpoints kan være en god løsning, specielt hvis det er en meget faktabaseret produkttekst, hvor nogle kunder ikke har behov for at læse det hele, men skal bruge de vigtigste fakta.

Der er selvfølgelig meget mere i det, og produkttekster er som sagt kun en del af forretningen, hvor prisen også kan variere fra projekt til projekt alt efter omfang, størrelse og teknisk sværhed, som nogle af elementerne. Du har altid mulighed for at tage fat i mig,  blandt andet ved at sende en mail til carstenrc@msn.com – der er altid svartid inden for 2 timer i tidsrummet mellem 7-22 i hverdage.

Seo-tekster, web-tekster, pressemeddelelser og salgsbreve

Ovenstående er en lang række af de andre opgaver, jeg også har mulighed for at tilbyde, og som har bidraget til et superb første kvartal i 2013, hvor jeg endnu ikke har mødt et emne, det ikke er muligt at skrive om. Indtil videre har jeg haft så forskellige opgaver som fiskeudstyr, sexlegetøj, tv-guider, børnetøj, modetøj (har her leveret over 500 artikler alene vedr. mode) og næsten 100.000 ord om rejsemålet Thailand er det også blevet til.

Jeg har fået flere artikler i lokalaviser, har bearbejdet pressemeddelelser fra større firmaer og givet dem struktur og en opsætning, der har bragt dem frem, jeg har qua min salgsbaggrund lavet flere salgsbreve, der har haft en god effekt, fordi jeg formår at sætte mig i kundens sted, og komme med det rigtige budskab, så mangler du en skribent, der netop tilbyder tekster i en god kvalitet til lave priser, så finder du mig her – og til dem, der allerede har fundet mig, endnu en gang tak for at bidrage til et første kvartal i 2013, der har været over alt forventning.

Aflevering af opgaver

Der er også flere forskellige muligheder at vælge i mellem, når du ønsker at få leveret en opgave, og det er helt op til dig, hvordan du gerne vil have den leveret. Du har blandt andet mulighed for at få tilsendt tekster via mail, de kan blive uploadet til en mappe i Dropbox.com, og de kan sendes via traditionel post (hvilket jeg ikke har oplevet endnu). Har du andre ønsker, så lad os tale om det – vi finder helt sikkert en løsning.

Forventninger til andet kvartal

Med den start jeg har fået på året, er der store forhåbninger til andet kvartal, som også var et rigtigt godt kvartal i 2012. Når det er sagt, er der jo altid et ønske om at forbedre forretningen og her vil jeg gøre brug af nogle gode tilbud, der vil komme dig som kunde til gode, så der er noget at se frem til, når du vælger at følge med her.

Her til slut vil jeg gerne endnu en gang sige TAK til mine trofaste kunder, der igen og igen bestiller tekster, til nye kunder med spændende opgaver og til dig, der har taget dig tid til læse dette indlæg.

Mvh
Carsten Christensen
CRC Scriptor

Skriv en kommentar