Blogindlæg

Salgsrådgivning – offline eller online – forbedrer dit salg

Når du gerne vil have forbedret dit salg, både offline og online, har du lige her mulighed for at få salgsrådgivning, der kan være med til at forbedre dine resultater. Det kan være alt lige fra at kigge din hjemmeside igennem og få forbedret de købssignaler, du allerede har på den, til at pointe forskellige ting ud, som kan være med til at forbedre salget.

Her kan jeg hjælpe dig

 •   Offline salgsrådgivning generelt 
 •   Salgsrådgivning som telesælger 
 •   Salgsrådgivning for dig, der gerne vil komme godt fra start med ny virksomhed 
 •   Online salg – både hjemmeside og selve salgsprocesserne

Er det offline salgsrådgivning, er der en meget større portefølje af ting, der kan være med til at forbedre salget. Det kan være, du som butiksejer gerne vil have forbedret resultaterne i butikken, og her kan jeg bidrage med stærk faglig viden, som kan gøre en forskel helt ned til de mindste butikker.

Det kan også være, du har fået en stilling som telesælger, og gerne vil rustes godt til den, her kan jeg også give feedback, analysere og komme med løsninger, der gør dig til en bedre sælger.

Vil du som sælger gerne have en stærk sparringspartner, der hele tiden kan forbedre dit salg, har jeg også mulighed for at tilbyde dette.

Er du ejer af en nystartet virksomhed, og vil du gerne have gennemgået salget, have sparring vedrørende en salgsstrategi, og finde ud af hvordan du pacer dine sælgere bedst, vil du også have mulighed for at engagere mig til dette – hvilket andre virksomheder allerede har gjort med gode resultater til følge.

Hvorfor investere i salgsrådgivning

Kort sagt – du får forbedret dine resultater, hvilket er synligt på bundlinjen – og det er noget alle virksomheder kan bruge. Der er mulighed for selv at kigge sig blind på de mindre ting, og når du så får en konsulent ude fra, vil der hurtigt blive sat gang i nogle processer, der kan være med til at forbedre salget, samtidig med at serviceniveauet bliver bedre.

Du slår 2 fluer med et smæk, du får bedre resultater, det gør, at du kan koncentrere dig om de kernekompetencer du har, og få styrket salgsarbejdet i din virksomhed, både for dig selv og dine medarbejdere.

Hvad kommer jeg med

 •   14 års salgserfaring, and counting
 •   Altid salgsmæssige topresultater i de stillinger jeg har haft
 •   Har formået at vækste egen virksomhed med over 35% på et år
 •   Ved hvor vigtigt salg og service er i connection med hinanden
 •   Har salgserfaring fra flere brancher, og kan derfor også sætte din forretning under lup
 •   En struktureret tilgang til salget
 •   Lytter grundigt og udarbejder salgsoplæg efter dine ønsker – med egne kvalificerede inputs.

For dig betyder det – at min indsats hurtigt vil være tjent hjem igen, og det kan derfor godt betale sig, at få en konsulent ud, der kan gennemgå dit salg, hvad enten det er offline eller online.

Vi kan ikke alle være bedst til det hele – jeg har min passion og den er salg, salg og salg – hvor du har andre styrker, der gør, at du sidder og læser dette. Har du brug for min ekspertise, så er du mere end velkommen til at kontakte mig – enten her via hjemmesiden eller via mine kontaktinformationer.

Carsten Christensen
50712073
carstenrc@msn.com

Skriv en kommentar