Tekster

Når du skal have skarpe tekster, hvor der leges med ordene, så finder du dem lige her – teksterne er selvfølgelig altid unikke

Der findes en lang række af forskellige tekster, som alle henvender sig til den ene eller anden form for brug på nettet, og derfor er det også vigtigt at du altid får den rigtige tekst til dit behov. Vil du gerne vide mere om de forskellige tekster, så læs endelig videre – det kan være du finder et guldkorn eller to – som du selv kan bruge senere.

Mini: De små korte lette tekster, hvor der skal laves en tekst som kan bruges til linkkataloger, eller som en hurtig tekst til bloggen med søgeordet præsenteret 2-4 gange. Leveringstiden er ganske kort og derfor vil teksten også hurtigt være klar til online brug.

Lille: Allerede her er der en væsentlig forskel, hvor der vil være research til artiklerne, du vil kunne bruge dem som produkttekster, hvor der bliver brugt de superlativer, der skal være for at produkterne fremstår bedst muligt. Der er også mulighed for at bruge teksterne til affiliatesider og længden vil max være 500 ord – et produkt hvor du får virkeligt meget for pengene.

Medium: Ved at vælge medium tekster, vil du få tekster med mere grundig research, tekster der kan bruges på firmahjemmesider og tekster hvor der er tænkt over alle detaljerne, så de bliver konvertérbare. Teksterne har en max længde på 1000 ord og har du brug for længere tekster end dette, kan der også være mulighed for at finde ud af en individuel løsning på dette.

Stor: Tekster med en længde på over 1000 ord, hvor der er behov for meget research. Det kan være mere tekniske tekster eller tekster hvor emnet ikke er almen kendt og derfor netop kræver en meget grundig research. Der er selvfølgelig også tænkt over søgeordsoptimeringen i denne slags tekster.

Det er altid muligt at finde en individuel løsning, så det passer med et helt projekt til din hjemmeside eller til dine affiliate sider.

Der er allerede på 1 1/2-års tid blevet skrevet langt over 5000 tekster – og intet emne har endnu sat en stopper for skrivelysten.