Blogindlæg

Twitterlicious fra ugen, der er gået

Der kan ikke være tvivl om, at der hele tiden kommer flere og flere danske brugere på Twitter, og det bliver brugt mere og mere – hvilket blandt andet blev meget synliggjort for mig selv, da Boston bomberne sprang – en dyb tragisk begivenhed, hvor jeg var fuldt ud opdateret på Twitter, ca. 30-40 minutter før de store danske medier begyndte at komme med nyt fra begivenheden.

Med de muligheder et medie som Twitter tilbyder, er der også nogle ting, der er mere Twitterlicious end andre, og her vil jeg komme med en gennemgang af de ting, jeg har fået ud af Twitter i ugen, der er gået.

Det kan både være stort og småt, det kan være arbejdsrelateret og personligt, så uanset hvad, kan det være du også kan få noget ud af at læse med her, og måske opdage ting, du ikke lige havde set på Twitter.

Hvorfor denne Twitterlicious

Nu er jeg ikke selv den der skriver mest inde på Twitter, og alligevel har jeg min daglige gang derinde, gerne flere gange om dagen. Det er en evig strøm af nyheder, som kan bruges til mangt og meget – og da jeg har valgt at følge en del indenfor online marketing, vil der helt sikkert være en del Twitterlicious, som peger denne vej.

Jeg har valgt at lave denne Twitterlicious, da jeg synes der har været ekstraordinært meget godt at give ud af i denne uge, og det kræver lidt mere end bare et retweet inde på Twitter – så har du ikke selv opdaget de ting, jeg her kommer med – så er der altså både links og en lille historie med til det.

De første par Twitterlicious’s kommer her

Jeg kender Dennis Drejer efter vores tur sammen på Workaway i Barcelona – han er en utrolig arbejdsom person, der også har en af de største cykelwebshops i Danmark, hvis ikke den største. Udover det er han en inspiration med sine affiliatesites. Lige nu ligger han og kæmper med Nicehair.dk om at vinde brugernes favorit ved FDIH – her er et billede af det

Du finder cykelpartner.dk – lige her  og Dennis – så kommer der ikke flere opdateringer vel.

Så var der jo den fantastiske fodboldkamp i tirsdags, hvor Bayern München mødte Barcelona – det er en lille bitte historie – og hvor er det hyggeligt at se en Ulla Essendrop, der interagerer med sine followers på Twitter.

Interaktion fra Ulla med sine followers

Se lige menuen en tirsdag aften – Pizza og træstammer – det er noget af en blanding – håber det smagte godt….

Her på det sidste er jeg begyndt at følge mere med i hvad en anden affiliate gut også får skrevet eller tweeter om – og blandt andet den her, er ret vigtig når du udgiver et blogindlæg. Læs den selv og se hvad du kan få ud af det.

Godt Tweet fra TH

Der er rigtig meget guld at hente i den guide – så det handler bare om at komme i gang hurtigst muligt.

Så springer vi lidt frem i ugen

Det er nu ikke så voldsomt langt frem igen – men jeg synes dette Tweet af Mikael Rieck skal med her. Det er et salgsbrev/nyhedsbrev, der er sat fantastisk godt op – og som helt sikkert nok skal finde købere – for fotointeressen er ikke blevet mindre de sidste år, og det er jo også relativt billigt at anskaffe sig et godt kamera efterhånden.

“Sales Letter” som Mikael siger det

Vil du se salgsbrevet – har du muligheden nu 

En af de politikere, der også er i gang med at bruge Twitter er Margrethe Vestager, som kom med dette Tweet.

En minister fortæller – mon det holder??

Så må vi jo bare vente at se, om der er noget hold i det, om der er basis for at skabe så mange arbejdspladser, eller om det bare endnu en gang er tom luft fra den siddende regering.

Amino, Dinero og Thorborg

Når du er iværksætter, så skal du bruge lidt tid inde på Amino, hvor du hele tiden kan finde folk at sparre med, der ofte har de samme interesser som dig selv. Jeg har selv haft fornøjelsen af at starte op derinde, fået flere kunder igennem Amino og givet feedback samt fået feedback – det er et fantastisk forum. Den 25 april, kom Amino så med et nyt fakturaprogram, der er ganske gratis at bruge og faktisk også ganske brugervenlig, med en lang række af intuitive ting, der gør det let at lave mere end blot faktura ud fra det.

Endnu et glimrende værktøj på vej fra Amino og Thorborg

Er du selv iværksætter, er det bare i gang med at bruge det – Prøv Dinero Her – det er helt gratis.

En anden person jeg også har fået kendskab til igennem Amino er Michael L. Aagard, der har lavet dette Tweet – helt klart noget indhold jeg skal have studeret nærmere.

Tekst Guru nr. 1 tegner og fortæller

Glæder mig til at læse det, for der må helt sikkert være nogle tips, jeg kan bruge i min egen forretning.

Thomas Bigum og mig selv – sagde jeg…

Jeg måtte også ind at se en video, der blev præsenteret af Thomas Bigum, der omhandlede en reklame for Kit Kat. Her kom det til en ganske kort Tweeting, hvor hele samtalen kan ses lige her.

En lille Tweeting i gang…

Har du tid, synes jeg du skal se videoen, det kan være du finder grundlag for selv at tænke markedsføring den vej – det har virket for Kit Kat, hvorfor skulle det så ikke virke for dig – glæd dig til at se videoen her

Der er kun ting at sige til KIT KAT – fantastisk godt gået.

Twitterlicious takker af for denne gang

Der gemmer sig endnu mere ude i det fantastiske Twitterland, så kom i gang, bliv follower, brug Twitter og find ud af hvor meget viden du har mulighed for at finde dag efter dag. Det kan blive til meget, og vælger du at bruge Twitter rigtigt, får du også selv bragt meget viden frem.

Jeg har allerede fået meget ud af Twitter, glæder mig til at få endnu mere ud af det, og så handler det også om at koble af, og nyde de private ting, der også kan forekomme på Twitter. Nu vil nogle nok sige, at du skal oprette en privat Twitterkonto – og det kan også sagtens lade sig gøre –jeg har valgt udelukkende at have en twitterkonto @crcscriptor – og det har fungeret upåklageligt for mig.

Jeg håber du har fået lidt ud af at læse med her – og har du spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Mvh
Carsten Christensen
CRC Scriptor

Skriv en kommentar