Blogindlæg

WorkAway – CVR NR. og meget mere

Der kan ikke være tvivl om at det er lysten, der driver værket, når man som selvstændig starter op med at bruge alle sine aftentimer efter børnene er blevet puttet i seng, på at sidde og arbejde med tekster for diverse kunder. Og det er netop sådan historien starter med min virksomhed – det var lysten til at prøve sig af med det skrevne ord som jeg altid har haft let ved at få ned på papiret.

Hvad giver det af oplevelser

Der kan ikke herske nogen tvivl om at det skrevne ord kan være med til at gøre en forskel, både for dig og mig – så når du i fremtiden tænker over at oprette en hjemmeside eller skal bruge tekster til en allerede eksisterende affiliate side, så har du en skribent lige her, der ved hvordan det skal gøres. Med langt over 5000 tekster lavet det første år, både af store og små opgaver, har jeg allerede det første år som selvstændig prøvet meget.

Forestil at sidde en vinteraften og skrive om Thailand, et drømmerejserejsemål for mange af os, når du gerne selv vil af sted, så ved du også at mange andre også gerne vil. Du finder de små nuancer i sproget, der fastholder læseren, der giver læseren lyst til at læse mere og pludselig har du skrevet over 1000 ord om dette ene rejsemål i Thailand. Sådan har jeg brugt mange mørke aftener, og nogle gange også de tidlige morgentimer – fordi det er lysten, der driver skriveriet for mig.

En anden af de helt store oplevelser i 2012 er uden tvivl WorkAway – der er lavet af Nikolaj Astrup Madsen, hvor vi var 20 iværksættere samlet i et stort sommerhus, i bjergene nord for Barcelona. Med de oplevelser i bagagen, og mødet med 19 andre iværksættere boblede blodet rundt på en helt anden måde end jeg tidligere har prøvet.

Hvad er WorkAway

Forestil dig at rejse hjemmefra i en uge, ned til et sted, hvor det eneste du skal tænke på er at arbejde og netværke med ligesindede. Det giver muligheder du først forstår omfanget af når du er af sted og efterfølgende kommer hjem til dagligdagen igen. For mit eget vedkommende betød det tekster dagen lang, afbrudt af spisepauser og så var der også lige et par omgange af noget fodbold, der skulle spilles. Her lærte jeg driblekongen Halfdan Timm at kende – hvilket af mange også er kendt som en meget dygtig affiliate og seo aktør.

WorkAway bestemmer du selv hvor meget du vil arbejde, hvad du har at give videre til andre og hvad du gerne vil opnå ved at netværke med de andre. Er det ikke fantastisk at vide, at der bliver serveret 3 måltider mad, at der er fri drikkelse og så om aftenen mulighed for socialt samvær, hvor du kan komme endnu tættere på de andre personer der er med på turen. Jeg har aldrig prøvet at være på en “arbejdslejr” som denne og komme hjem med så mange løste opgaver og bare være endnu mere klar til at give den gas og indtage min plads på iværksætterfronten i Danmark.

Under opholdet blev der lavet konverteringsoptimeringstests af hjemmesider, der blev skrevet alenlange indlæg på diverse hjemmesider og afprøvet et nyt socialt spil, hvor det handlede om at gætte forskellige musikgenrer og artister – et spil hvor der blev gået til den med liv og sjæl fra mange af WorkAways deltagere – inklusive undertegnede.

 Mit eget CVR NR

2012 var også det år, hvor jeg kunne se på indtægterne at det var på tide at anskaffe sig et cvr. nr. – ikke mindst på grund af de mange gode kunder jeg har – hvor der herfra skal lyde et stort tak. Uden jer vil jeg slet ikke have muligheden for at sidde og lave dette indlæg i dag, hvor der altså kigges tilbage på et godt start år. Jeg glæder mig endnu mere til 2013 – hvor jeg har flere spændende projekter i støbeskeen.

Med ens eget cvr. nr. bliver man altså lige pludselig chef i sin egen virksomhed, du skal selv finde kunderne og gør du det rigtigt, vil der i løbet af kort tid være en fast kundedatabase der bliver ved med at sende ordrer din vej. Endnu et stort tak skal også lyde til jer – det er en fornøjelse at finde på flere tekster, komme med oplæg og få fornøjelsen af at skrive teksterne for jer. Det er nemlig en helt speciel fornemmelse at vide, at man selv styrer hvor travlt man har, hvad man kan gøre og også vide at det er en selv, der står til ansvar for sine kunder.

Meget mere på vej

Når der er tid mellem teksterne, så bliver der også arbejdet på egne affiliate sites, der er dog ikke sket så meget endnu, hvilket kun er selvforskyldt – det haster dog ikke og jeg vil hellere lave nogle gode kvalitetsindlæg end indlæg, der er halvfærdige og ikke formår at komme udover rampen alligevel. For det handler om at skrive til dig, dig der gerne vil have noget ud af at komme ind på en side og få information der er brugbar. Det kan være om alt lige fra fiskeudstyr, erotisk legetøj og andre spændende ting – jeg har endnu ikke fået en opgave jeg ikke kunne løse – så favner skrivemæssigt bredt.

Med de mange ting i støbeskeen, og de spændende opgaver jeg får af mine kunder, skulle man måske tro at der ikke var plads til flere nye kunder – det er dog slet ikke rigtigt. Jeg vil hellere end gerne have en henvendelse fra dig, om det er en større eller mindre opgave, så er jeg sikker på at jeg kan løse den.

Tak for denne gang og tak fordi du tog dig tid til at læse dette – jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh
Carsten Christensen
CRC Scriptor

 

1 Besked

  1. Haha, mange tak for shout out til mine genialiteter inde på fodboldbanen! Dem sætter jeg pris på! 😉

    Ligesom dig kan jeg ikke deltage i 13’eren – og det er jeg sindsygt ked af. Men så må vi, de rigtige byens spidser, jo bare give den gas i 2’eren i 2k13 eller – God forbyde dig – først engang i 2014..

Skriv en kommentar